Milota Község Önkormányzata


Híreink

Sajtóközlemény

A "HUMÁN SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE FEHÉRGYARMATON ÉS TÉRSÉGÉBEN" CÍMŰ PROJEKT ELINDULÁSA
A Fehérgyarmat Város Önkormányzata konzorciumban további 10 településsel európai uniós támogatással az EFOP- 1.5.3-16 kódszámú, „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben” tárgyú felhívás keretében nyert pályázatot. A projekt az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében 493,19 millió forintos vissza nem térítendő támogatással valósul meg. A projektben célunk a munkaerő piacról kikerült személyek munka világába történő visszavezetése illetve munkához jutásuk elősegítése. A projekt keretében megvalósuló képzéseken, rendezvényeken kívül eszközbeszerzések és infrastrukturális fejlesztések valósulnak meg.
Az EFOP-1.5.3-16-2017-00112 azonosítószámú projekt a fehérgyarmati járásban valósul meg „Humán szolgáltatások fejlesztése Fehérgyarmaton és térségében” címmel. A projekt Fehérgyarmat Város Önkormányzata vezetésével, Fehérgyarmaton és 9 további településen valósul meg, konzorciumi formában.
 Bővebben

Sajtóközlamény

A "HUMÁN SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE FEHÉRGYARMATON ÉS TÉRSÉGÉBEN" CÍMŰ PROJEKT ZÁRÁSÁRÓL
A Fehérgyarmat Város Önkormányzata konzorciumban további 10 településsel európai uniós támogatással az EFOP- 1.5.3-16 kódszámú, „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben” tárgyú felhívás keretében meg. A projekt az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében 493,19 millió forintos vissza nem térítendő támogatással valósult meg. A projektben célunk a munkaerő piacról kikerült személyek munka világába történő visszavezetése illetve munkához jutásuk elősegítése. A projekt keretében megvalósult képzéseken, rendezvényeken kívül eszközbeszerzések és infrastrukturális fejlesztések valósultak meg.
Az EFOP-1.5.3-16-2017-00112 azonosítószámú projekt a fehérgyarmati járásban valósult meg „Humán szolgáltatások fejlesztése Fehérgyarmaton és térségében” címmel. A projekt Fehérgyarmat Város Önkormányzata vezetésével, Fehérgyarmaton és 9 további településen valósult meg, konzorciumi formában.  Bővebben


Az oldalon található tartalom Milota Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign