Milota Község Önkormányzata

Polgármesteri hivatal felújítása Milotán

Kedvezményezett:Milota Község Önkormányzata.
Pályázat azonosító száma:MFP-ÖTIK/2021/4
Támogatás összege:26.285.735 Ft
Támogatás mértéke:100%

Támogatásban részesült a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021” című, MFP-ÖTIK/2021 kódszámú pályázati kiírásra benyújtott támogatási kérelmünk.

Milota Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021” című, MFP-ÖTIK/2021/4 kódszámú pályázati kiírásra, melynek keretében 26 285 735.-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Projekt rövid összefoglalója

A projekt célja Milota számára igényes környezet megteremtése a hivatali ügyek intézésére. Jelen támogatás megoldási lehetőséget nyújt számunkra, hiszen a hivatal épületének külső, belső felújítása már régóta időszerűvé vált. A fejlesztéssel a hivatali dolgozók munkakörülményeit is korszerűbbé lehet tenni, ami szintén pozitív hatást gyakorol az ügyfélkapcsolati interakciókra, illetve nem utolsó sorban esztétikai szempontból hozzájárul a településkép javításához. A felújítás során megtörtént a homlokzati nyílászárók cseréje új és korszerű műanyag nyílászárókra. A homlokzatra utólag elhelyezett hőszigetelő rendszer került. A felújítás érintette a meglévő vegyestüzelésű kazán cseréjét új korszerű fali gázkazánra.


Cserére kerülnek a melegvíztárolók is új, energia hatékony berendezésekre. A meglévő födémre 20 cm vastagságú hőszigetelést helyezünk, amellyel jelentősen növeljük az energetikai értékeket. A projekt során eszközbeszerzés is történik, azaz irodabútorok kerültek beszerzése.


Az oldalon található tartalom Milota Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign