Milota Község Önkormányzata

Programok

Fürdési, horgászási lehetőség

Az ide látogató turistákat fürdési és horgászati lehetőség is várja. A fejlesztés alatt álló süllős bányató igazi horgászparadicsom, nem ritkák a 10 kg-os süllők és a 30-40 kg-os harcsák sem.Csoportos szórakozási, pihenési, kirándulási lehetőség

Elkészült 2004-ben a falu Sportcentrumában a 300 férőhelyes, faszerkezetű szabad szín. Az évenként megrendezésre kerülő DIÓFESZTIVÁL lebonyolítását szolgálja, illetőleg a helyi és a környék lakosai, valamint a távolabb élők szabad idejének eltöltésére igénybe vehető (versenyek, rendezvények, lakodalmak stb.)!

Közvetlen a faszín mellett helyezkedik el egy kemencékkel és katlanokkal ellátott 300 m²-es épület, ahol a sütés-főzés megoldható. Fürdésre kínálkozik a Tisza, mely a Sportcentrumtól mindössze 700 méterre folyik, illetőleg innen 250 méterre egy 7 hektáros bányató süllői "várják" a horgászokat és a kempingezőket!

A terület igénybevételi lehetőségeiről a +3644 578-002 vagy a +3644 378-619 telefonszámokon kaphatnak felvilágosítást!Kirándulás a szomszéd falvak látványosságaihoz ( Szatmárcseke, Tiszacsécse, Tiszabecs, Uszka, Nagyszekeres, Vámosoroszi, Csaholc, Hermánszeg stb.).
Az oldalon található tartalom Milota Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign